تاريخ : | | نویسنده : 24dedicatedserver

پزشکان انگلیسی اظهار داشتند: مصرف روزانه فیبر خوراکی به کاهش هفت درصدی خطر ابتلا به سکته مغزی می‌انجامد.

به گزارش ایسنا، این گروه از پزشکان انگلیسی معتقدند: مصرف مواد غذایی حاوی فیبر خوراکی از قبیل میوه‌ها، سبزیجات، غلات و انواع مغزها برای هر انسانی ضروری است و الزام آن برای افرادی که در معرض فاکتورهای خطرزای سکته مغزی هستند، بیشتر خواهد بود.

این پزشکان هشت مطالعه منتشر شده بین سالهای 2000-1990 را بررسی کردند. در این مطالعات تمامی گونه‌های سکته مغزی مورد بررسی قرار گرفتند.

متخصصان تغذیه و سلامت می گویند: متوسط مصرف روزانه فیبر در میان آمریکایی‌ها کمتر از استاندارد توصیه شده از سوی انجمن قلب آمریکا است که حداقل میزان آن، 25 گرم در روز عنوان شده است.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، بررسی‌های پیشین نیز تایید کرده است که فیبرهای خوراکی می توانند فاکتورهای خطرزای سکته مغزی از جمله فشار خون بالا و کلسترول بد را کاهش دهند.



رپورتاژ
دوربین مداربسته
چاپ کتاب در یک ماه با هزینه زیر یک میلیون تومان
پاسخ به 7 سوال رایج در مورد عصب کشی دندان
پذیرش مقاله در مجلات معتبر ISI و اسکوپوس
روغن خراطین
تفاوت دینگ با اپلیکیشن‌های تاکسی‌یاب آنلاین
انجام پایان نامه
تاریخچه تغییر سرمربی در تیم استقلال تهران
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟
نمایندگی برندها در ایران
آپسان موتورز پارس
روش انتخاب اسباب بازی مناسب کودکان
سامانه جامع مشاغل شهرری
لیست قیمت کالاهای دیجیتال
فال حافظ
توضیحی درباره صنعت پرورش شتر مرغ
دستگاه تصفیه آب خانگی
تور لحظه آخری پر طرف دار کشورهای تایلند مالزی دبی و کیش
مبل تالار یا صندلی مبل تالار پذیرایی

لینک های مفید
آموزش مجازی | بیوگرافی ۹۸ | صندلی هتلی | کاغذ دیواری | کاغذ دیواری | زندگی چت |

قدرت گرفته از : پانا بلاگ


.: :.